Despre Nova Hotel

  Poziționat în centrul oraşului Târgovişte, de unde se poate avea acces la cele mai importante instituţii şi locuri ale municipiului, Nova Hotel este locul ideal pentru a fi cazat, pentru a petrece timpul de vacanţă sau pentru a organiza diverse conferinţe.


  Cazare Nova Hotel

  Indiferent dacă ne vizitaţi în scopuri de afaceri sau doar pentru a vă relaxa, Nova Hotel vă pune la dispoziţie camere luminoase şi spaţioase cu dotări elegante.

  Nova Hotel vă oferă cazare în 30 de camere de hotel – Apartamente, Camere 3★★★ DELUXE, Camere 3★★★ – toate spațioase și elegant decorate. 

  Resursele Nova Hotel fac din acesta locul ideal pentru diverse: evenimente ocazionale dar şi evenimente precum team-building-uri, conferinţe şi seminarii.


  Restaurant Nova Hotel

  Restaurantul nostru vă oferă o gamă variată de preparate tradiționale și internaționale, pentru toate gusturile. 

  Mâncărurile sunt atent alese, restaurantul oferind clienţilor săi o gamă variată de sortimente şi produse rafinate, pentru toate gusturile.

  Beneficiați de meniuri adaptate evenimentului dumneavoastră și o servire impecabilă.


  Evenimente CORPORATE Nova Hotel

  Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta să planificați, să rezervați și să găzduiți conferințe sau evenimente elegante.

  Sălile de conferinţe cu număr de 40 – 150 de locuri, dotate cu mijloace tehnice şi tehnologice de ultimă generaţie, sunt special concepute pentru companii şi oameni de afaceri.

  Se pot organiza cursuri, training-uri, workshop-uri, expoziţii, conferinţe și garantăm succesul tuturor evenimentelor business la Nova Hotel.