Evenimente Nova Hotel

  Sunt câteva evenimente importante în viața noastră care vor rămâne în amintirea tuturor.
  Echipa Nova Hotel, recunoscută pentru calitatea serviciilor, își va demonstra experiența și implicarea prin desfășurarea cursivă a evenimentelor și satisfacția fiecărui participant.


  Sala MARE – 300 locuri

  Fie că este vorba de botez, nuntă sau un alt moment important, ne angajăm să vă preluam toate grijile organizatorice pentru a vă putea bucura de moment. Astfel, prin experții noștri în organizări evenimente și colaboratori, vom parcurge toate detaliile împreună pentru o desfășurare perfectă cu loc doar pentru surprize plăcute. Locația și serviciile de înaltă clasă sunt completate de cele mai gustoase preparate care ne recomandă locația și au adus recunoașterea bucătarilor noștri.


  Sala NOVA – 150 locuri

  Fie că vă inspiră pentru evenimente private și speciale prin caracteristici specifice unui salon de nuntă sau că vă propuneți un eveniment de companie, un eveniment monden sau o prezentare de produs, Salon Nova este alegerea perfectă.


  Sala FORUM – 160 locuri

  Pentru un  eveniment reușit, restaurantul Nova Hotel are pregătită locația perfectă.


  Terasa – 30 locuri

  În timpul verii, terasa reprezintă o modalitate placută, romantică de petrecere a timpului. Aici vă puteți delecta în compania celor mai bune preparate culinare sau băuturilor puse la dispoziție de barmanii noștri.