Centrul de evenimente Ballroom „Nova 2”

  Centrul de evenimente Ballroom Nova 2 se defineşte prin eleganţă, profesionalism şi stil.
  Centrul Ballroom Nova 2 cuprinde 2 saloane cu capacităţi de la 130 până la 650 de locuri, într-o locaţie prevăzută cu parcare privată şi spaţiu ultrafuncţional. De asemenea, atmosfera din cele două saloane de evenimente este controlată printr-un sistem de aer condiţionat de ultima generaţie.
  Ingeniozitatea organizării, calitatea desăvârşită a decoraţiunilor, atmosfera şi grijă faţă de detalii definesc şi conturează imaginea locaţiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente de tipul: de familie, corporatiste sau sociale. Mai mult decât atât, arhitectura şi finisajele distincte ale Centrului de evenimente Ballroom Nova 2 , festinul culinar cât şi talentul şi dedicarea echipei noastre reprezintă elementele cheie necesare realizării unui eveniment distinct.


  Salon MARE – 650 locuri

  Fie că este vorba de botez, nuntă sau un alt moment important, ne angajăm să vă preluam toate grijile organizatorice pentru a vă putea bucura de moment. Astfel, prin experții noștri în organizări evenimente și colaboratori, vom parcurge toate detaliile împreună pentru o desfășurare perfectă cu loc doar pentru surprize plăcute. Locația și serviciile de înaltă clasă sunt completate de cele mai gustoase preparate care ne recomandă locația și au adus recunoașterea bucătarilor noștri.


  Salon MIC – 130 locuri

  Fie că vă inspiră pentru evenimente private și speciale prin caracteristici specifice unui salon de nuntă sau că vă propuneți un eveniment de companie, un eveniment monden sau o prezentare de produs, Centrului de evenimente Ballroom Nova 2  este alegerea perfectă.